lördag, mars 05, 2022

Shopping och lyxlynch

 Idag var det sovmorgon sedan efter frukost så gick vi en promenad med tjejerna genom byn och efter skoterspåret och ut på vår lilla Vibosjö där en hel del folk samlats för att angla i det fina vädret. 

När vi kom tillbaka hem svirade vi om och begav oss ner på stan. Skulle egentligen bara in på Hemköp en sväng men gick även en sväng inne i galleriorna. På Teamsportia hittade jag två jackor som jag kände att jag skulle ha bra användning för å när de dessutom var på halva priset så var det ju bara att slå till. En tjock och varm och en tunn jacka. Båda i lite samma färgtema.


Efter trippen på stan åkte vi ut till Rusta för att köpa lite tapeter till sovrummet. Vi har tidigare köpt tapet till fondväggen bakom sängen men nu blev det till resten av rummet. När vi sedan tapetserar får vi se, vi har i alla fall inte köpt något tapetklister eller takfärg och sånt än.

På vägen hem så började vi känna oss lite hungriga så då stannade vi till uppe på Köpmanberget och unnade oss en lyxlunch där. Vi delade på en Skagentoast på Kavring och en charbricka...


När vi kom hem packade vi upp alla grejorna och la oss för att se skidskyttet och handbollen. Vi slumrade dock till lite mellan varven å innan det var dags att sätta igång med middagen blev det en kort promenad efter skoterspåret. Till middag blev det helgrillad biff, haloomi och friterad sötpotatis och sen hade vi testat en annorlunda men god chokladmousse a´la LCHF. Eftersom det var melodifestival blev den självklara festivaldrycken Prosecco.



Inga kommentarer: