fredag, mars 25, 2022

Utställningsdags

 Så var det sista arbetsdagen för denna veckan innan det är dags att åka till Högbo för 2 dagars utställning i Högbo ridhus. 

Jobbade på fram till klockan 15 lite drygt. På lunchen gick jag en promenad genom byn och efter jobbet så tog jag med tjejerna ner på täkten för lite dirigeringsträning. Gjorde tre målområden och placerade Esset i mitten. Hon hade då två målområden till sidan om sig, ca 20 meter ifrån henne samt ett målområde ca 30 meter bakom sig. Körde ut sedan olika skick,ut, höger respektive vänster och hon var riktigt duktig. 

Gjorde om samma grej med Vinna som idag var helt hopplöst. Ut var kommandot och hon gick till höger. Ut var kommandot och hon gick till vänster, Ut och hon gick till vänster å så fortsatte det så sen fick hon sitta i skamvrån. Esset fick göra övningarna ytterligare några gånger och även ta nått rakt skick ut mellan de två första områdena och även det gjorde hon bra.

Vinna fick en chans till och strulade ytterligare innan hon började lyssna så att vi fick några lyckade skick.

Avslutade med dubbelmarkeringar i risig terräng innan vi gick hemåt eftersom Henke nu kommit hem. Vi gick då en promenad runt Nordenholm.

Till middag blev det idag Haloomivåfflor eftersom det är våffeldagen och till det gjorde vi en skagenröra med tvist. Mumsigt och mättande.

Packade inför morgondagen och såg lite tv men somnade som vanligt i soffan. När jag sedan gick och la mig i sängen så sov jag väldigt dåligt resten av natten så det var enkelt att kliva upp vid 7 tiden eftersom jag ändå var vaken.

Inga kommentarer: