onsdag, mars 16, 2022

Möten och löpning

 På plats på jobbet idag med möten på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Henke åkte hem på lunch medan jag och Maggan sprang våra 3 km innan dusch och lunch.

Efter lunch fick jag min löneåterkoppling och även om den % ökningen inte blev så mycket att hurra över så passerade jag, tack vare  lönesatsning då hela vår yrkeskår dessutom fick ett påök med 2000 kr /månad, en  milstolpe.

Vi fortsätter planera för ett eventuellt bilbyte och ska räkna lite ytterligare på detta så får vi se.

Efter jobbet så stannade jag till på systemet medan Henke åkte på Ica. Väl hemma fick Henke dammsuga medan jag tog en promenad med tjejerna. Idag gick jag efter skoterleden då hundarna då är rena och fina. Går man efter vägen nu så blir de skitiga på tassar, ben och mage då det är så geggigt på stora delar av sträckan.

När jag kom he och slog på ugnen så började den flippa ur efter fem minuter. Ugnen var helt död, centraldammsugaren dog liksom belysningen i både sovrum och matrum. Inga säkringar hade löst ut så vi blev lite förbryllade innan Henke lyckade hitta att en av huvudsäkringarna gått så när den var utbytt så funkade tack och lov allting igen.

Till middag blev det idag Ceasarsallad och sen såg vi tv och somnade gott i soffan.

Inga kommentarer: