måndag, mars 14, 2022

Effektiv dag

 Började arbetsveckan hemma och passade då på att ta en löprunda på förmiddagsfikat. Fint väder, hårt på vägen och perfekt löptemperatur resulterade i en 5 km runda med ett antal korta stopp för rastning av hundarna. Vinna hade en period då hon hela tiden ville stanna och eftersom det är svårt att veta om det beror på att hon har känningar i ryggen så kan jag inte tvinga med henne. Hon kissade dock samtliga gånger så kanske behövde rastas. Kändes i alla fall riktigt bra på dagens runda. Ett kort gympapass direkt när jag kom hem och var varm blev det också.

På lunchen blev det en lite en runda längst med vägen och skoterspåret så redan efter lunch stod stegräknaren på 10500 steg.

Möten hela eftermiddag och sedan lite administrativt jobb efter det fram till klockan 16:30 då huvudvärk gav sig till känna. 

Efter en tablett och vila så gick vi runt sjön innan det blev mörkt och var dags för middag.

Efter maten gjorde jag bokföringen för logen. Blev 2 års bokföring men bara 3 tillfällen så gick ändå ganska snabbt och så skönt att nu ha det gjort. I morgon eller nån annan kväll i veckan får jag ta tag i styrelsemötesprotokollen från vägföreningen. Börjar ju vara dags för årsmöten snart för alla föreningar som man är engagerad i.

Hundarna fick sig ett kort träningspass i fjärrdirigering och kryp också innan dagen var slut.

Inga kommentarer: