torsdag, mars 03, 2022

En helt vanlig arbetsdag

 Började dagen på plats då det var dags för det årliga lönesamtalet med efterföljande medarbetarsamtal. Annars jobbade jag på med lite allt möjligt men passade också på att packa gäddor för årligt skick till laboratorium för kvicksilveranalys. Förhoppningsvis så kommer de iväg på måndag.

När det var dags att åka hem på lunch så genomförde jag två inspektioner på vägen så det blev en sen lunch. Termometern i bilen visade hela +9 grader och dessutom skiner solen och det blåser inte. Kom inte hem förrän närmare 13:30 å då blev det en riktigt lång och välbehövlig promenad i ett fantastiskt fint vårväder. Vi var ute och gick i en timma, totalt drygt 5,5 km. Sååå härligt! 

Det var inte meningsfullt att åka tillbaka till jobbet när klockan var närmare 15 så istället jobbade jag den sista 1,5 timmen hemifrån.

När Henke kom hem gick vi genom byn och sedan skjutsade jag ner honom till stan då det var dags för logemöte.

Väl hemma lagade jag en blomkålssoppa med curry och bacon som var riktigt god. Nu har jag lunchen för i morgon räddad också.

Annars beställde jag garner då jag ska få en tröja stickad till mig. Nu är det bara att vänta och se hur länge det tar innan garnerna kan levereras i dessa oroliga tider.

Vid 22:30-tiden åkte jag och hämtade Henke och sen blev det en stunds slapp framför tvn innan det var dags att sova.

Inga kommentarer: