onsdag, mars 30, 2022

Jogging och bankbesök

 På plats hemma idag möjliggör en joggingtur på förmiddagsfikat. Idag hängde både Esset och Vinna med så det blev lite mera stopp då dessutom mina broddar lossnade flera gånger under turen. Kändes ändå bra även idag även om det inte var lika fantastisk känsla som igår.

På lunchen blev det en kortare promenad än vanligt då jag även passade på att köra ett litet gympapass och sedan på eftermiddagsfikat blev det en dusch. Man hinner så mycket när man sitter hemma. Redan på morgonen körde jag igång en tvättmaskin så nu är det också gjort.

Efter jobbet möttes jag och Henke på banken för att göra klart inför billånet och sedan blev det en promenad med tjejerna genom byn då vi även fick nere i Sussies hästhåge där tjejerna fick köra lite markeringar samt dold dirigering på tillbakavägen.

Till middag blev det kassler och broccoligratäng och sedan såg vi lite tv men jag var både trött och frusen så nån gång efter 21:30 somnade jag gott under en filt i soffan och sov tills Henke väckte mig vid midnatt.

Inga kommentarer: