lördag, mars 26, 2022

Utställning i Högbo dag 1

Så var det dags för SSRK Gävleborgsavdelnignens årliga vårutställning. Esset är anmäld till båda dagarna och med dagens bränslepriser kände jag att det var onödigt att åka emellan, det blir ju ändå 32 mil t o r. Vi hittade istället ett litet hotell i Högbo där vi bokade ett rum för en natt.

Vi anlände till Högbo ridhus vid 10:30-tiden men kom inte in i ringen förrän vid 12-tiden och fast jag tyckte att jag hade bra med kläder så blev jag frusen. Det är verkligen alltid kalla i det ridhuset. Före det hade jag hunnit med att köpa en varm väst som var skön att ha både i ringen men också under jackan innan man skulle in.

Hur som helst så skötte sig Esset väldigt fint hela dagen. Alltid lika glad och visad sig fint.





Resultatet: Excellent och placerad som nr 3 i Ökl med följande kritik



När vi hade åkt ut så  åkte vi till Valbo där vi lyxade till det med en pizza till lunch innan vi gick på XXL där Henke köpte löparskor så nu kommer han inte undan löprundorna framöver.

Efter det så åkte vi till hotellet och checkade in och tog en lång promenad runt Högbo bruk och dammsjön. 

Hann bara in på rummet och fräscha upp oss lite innan vi satte oss i bilen och åkte in mot Gävle och Mackmyra där vi bokat bord för middag. När Henke är snäll och hänger med mig på utställning i kallt ridhus så måste han ju få nått värmande och gott å då är Whiskey en bra sak att locka med 😉

God middag men kanske inte den bästa servicen så vi kände att de stora sällskapen i lokalen fick den huvudsakliga uppmärksamheten. Måste säga att de hade väldigt goda alkoholfria drycker till maten också. En nonsecco till fördrink och sedan en svartvinbärs dryck som var riktigt lyxig och god.




När vi kom tillbaka till hotellet så blev det lite bubbel för min del då jag ju kört idag. Senare på kvällen hade vi också lite snacks med kallskuret med oss för att lyxa till det lite.

Inga kommentarer: