fredag, mars 04, 2022

Kort arbetsdag med lång skogspromenad

 Fint väder även idag. Jag vet inte hur länge vi haft fint väder nu men jag tänker inte klaga! Vi behöver allt solljus vi kan få i dessa tider.

Jag jobbade hemifrån idag och hade bestämt mig för att ta lite kortare arbetsdag då jag ligger på plus på flexen och som sagt, pga det fina vädret. Kom igång ovanligt tidigt idag, redan 06:15. När Henke åkte hade jag rört ihop torrvarorna och vispat ägg till LCHF bröd då de ska gräddas på låg värme under lång tid så passade det bra att baka när jag ändå satt hemma och jobbade. Doften av nybakat bröd är aldrig fel. 😀

Tog en kort promenad runt huset med hundarna på förmiddagsfikat och körde ett kort träningspass sen jobbade jag på fram till klockan 13:30 då det blev lunch och sedan stavpromenad. Tanken var att gå långt men det gick så trögt och kände mig så less så tänkte hela tiden att jag skulle vända. Bet ihop och promenerade skoterleden förbi masten, Blästa och Rogsta och sedan vände jag hemåt över sjön Talgen. När jag kom fram vid vägen i Lunkarbo så upptänkte jag att det var plogat upp mot skjutbanan. Bestämde mig för att promenera upp längst med den i hopp om att det skulle vara plogat ända upp och kanske kanske att skogen skulle vara snöfri. Det var plogat fram till Skeetbanan och inte upp till vändplan 500 m längre fram. I skogen var det snö då någon barmarksträning blir det inte här uppe. Bara att vända och promenera tillbaka samma väg men sen hem. Var ute i 2 timma och promenerade på den tiden ganska precis en mil. Var ordentligt trött i kroppen när jag kom hem så då slog jag mig ner framför tvn och såg lite skidor fram tills Henke kom hem. Någon eftermiddagspromenad blev det inte idag men min stegräknare stod ändå redan på 17.000 steg, nästan alla tagna på en och samma promenad.

På kvällen gjorde vi LCHF kebabpizza och såg Bäst i Test. Passade också på att lämna ett bidrag till Ukraina som nu behöver all den hjälp de kan få.

Inga kommentarer: