torsdag, mars 31, 2022

Gemensam lunch och tömning av totohallen

 På plats på jobbet idag och eftersom Henke åker hem till tjejerna i dag så kunde jag haka på den gemensamma lunchen som vi bokat på jobbet. Nu när vi äntligen får umgås har vi beslutat att vi ska gå ut och käka tillsammans en gång i månaden och idag var första tillfället. Vi hade bokat bord på Hamnkrogen och det var tur att vi bokat för det var verkligen fullt. God och massor med mat när man beställde Pulled pork sandwich, coleslaw, mangosalsa, pommes och bbq-sås.

Efter jobbet idag åkte jag direkt hem och vi tog en promenad med tjejerna innan jag åkte iväg till totohallen för nu var det dags att tömma hallen för säsongen igen. Från och med nu är det utomhusträning som gäller. Lite tråkigt att det åter blivit så kallt men hoppas att det ska vända snart igen.

Har börjat boka in lite kurser och just nu har jag tre kurser på gång. Först ut är en kurs för Henry Carlsson i april och sedan blir det kurs med Trond Gutterud och Heidi Kvan i maj månad.

Till middag blev det torsk och sen lite tv-titt. Under kvällen nåddes vi också av beskedet att en stor ikon, Sven Melander dött idag.



Inga kommentarer: