onsdag, augusti 07, 2024

Årets sista sommar-semesterdag

 Så var den kommen.... Den sista dagen på sommarens semester. Lugn morgon med OS-titt och sedan frukost. Henke gick sedan ut och fortsatte med plattläggningen och jag tog med Esset på ännu en löprunda på 4,5 km..

Direkt efter detta fyllde jag lite sand mellan fogarna och gick sedan och hjälpte Henke att hämta mera sand i vår hög bort efter vägen. Medan han fortsatte med sista raden plattor så dammsög jag husvagnen och mattorna i husvagnen samt rengjorde ett skåp mm där det läckt sojasås. Husvagnen är nu återställd om vi skulle vilja åka iväg ytterligare någon helg i höst.

Efter lite greksallad och kycklingspett så drog jag iväg med Esset och körde lite apportering av and, kråka, duva och gås men först ansmygning och tolling vilket hon gjorde  "tyst" och bra. Innan hon fick ta in söket så fick hon också tolla, vara passiv och ta in en vattenmarkering samt en vattendirigering som jag lagt ut samtidigt som jag la ut söket innan jag plockade ut Esset ur bilen.

Söket tog hon in fint även om hon fick jobba länge innan hon hittade den lilla duvan som jag kastat in bland porsen.

Hon fick sedan ytterligare en vattendirigering samt några vattenmarkeringar med anden innan vi åkte hem.

Bilen ska in på service i morgon när vi också börjar jobba så det var lika bra att köra in den till verkstan idag.

Vi han precis hem och se Svenska herrarnas handbollsmatch mot Danmark. En riktigt bra match som tyvärr slutade fel med Dansk vinst med ett mål.

Inga kommentarer: