tisdag, augusti 06, 2024

Slutspurt...

 Riktigt lugn morgon idag med OS och lite webinköp. Efter frukost tog jag med Esset på en 4,5 km löprunda medan Henke åkte och tvättade bilen. Direkt efter det så blev det ytterligare lite OS medan jag eftersvettades sedan satte vi igång med de sista raderna med plattor. Jag bar fram plattor som Henke sedan placerade som de skulle. Passade också på att ta bort några kantstenar som varit obefogade mot altanen på baksidan. Då blev det till att fylla upp med jord och så gräs också.

Blev lite varmkorv till lunch för det var ett både tungt och svettigt arbete innan vi var färdiga. Blev lite mera OS innan vi åkte iväg och både skickade och hämtade paket samt handlade mat för resten av veckan.

När vi kom hem såg vi både damernas kvartsfinal i handboll vilket blev en riktigt spännande historia men också beachvollyboll som också Sverige vann. Hurra vad bra!!! Semifinal väntar nu både beachvollykillarna och handbollstjejerna.

En promenad till Nordenholm för att Esset skulle få bada lite och dessutom rastas sen satte vi igång med middagen som idag blev Lövbiff med pepparrot och pommes.

Kvällen spenderades sedan vid OS-sändningarna.

Inga kommentarer: