torsdag, augusti 22, 2024

Löprunda, shoppingrunda och skaldjurstema

 Även idag sovmorgon efter vårt nattsuddande och idag hade jag ingen jobb att utföra eller tid att förhålla mig till.

Efter frukost tå tog jag med Esset och gav mig ut på en löprunda. Sprang till Svartudden, fortsatte sedan via skolvägen till Strömnäs. Upp förbi skolan, över bron tillbaka till stan och där vek jag ner genom parken och sprang längst med vattnet förbi hamnen och tillbaka mot lägenheten. Avslutade med en liten promenad för att få ner flåset och svettningen.

Efter en dusch så åkte jag och mamma ner på stan. Blev lite klädshopping och en skylt till grinden. Vi avslutade med att köpa med oss räksmörgåsar och åkte till Amanda och Johan och hälsa på och fika. Amanda var inte så pigg efter ryggmärgsprovtagning tidigare i veckan men orkade i alla fall sitta uppe och fika med oss nån timma.

När vi kom tillbaka till lägenheten gick jag en promenad med Esset och sedan blev det kräftor och västerbottenpaj till middag idag.

Till efterrätt åt vi Napoleonbakelse och kaffe.

När vi senare på kvällen började bli lite sugen på nått. Man blir inte så mätt på kräftor och dessutom åt vi ganska tidigt så blev det "Vickning" och inte vad som helst. En löjromstoast och ett glas bubbel! Mums!!!

Ikväll kom vi i säng något tidigare än tidigare... 😂

Inga kommentarer: