torsdag, augusti 08, 2024

Tillbaka till vardagen...

 Vi har de senaste åren börjat jobba en torsdag efter semestern. Då har man två dagar att lite lugnare komma in i jobbet och ställa om dygnet sen är det helg och man är inte helt slut. Med det sagt så var det dags att återgå till vardagen igen och återgå till jobbet efter sommarens semester.

Började med att åka in med bilen till verkstan igårkväll då den skulle på service idag. Henke skjutsade mig därför till jobbet. Var på plats vid 06:45 men klockan 8:30 var det dags att avvika då jag även hade en klipp- och slingtid idag. Tillbaka klockan strax efter 10 men eftersom jag då inte hade jobbat så mycket så fick Henke åka hem till Esset idag. Jag hade glömt att ta med lunchlåda så jag sprang ner till Köttbaren och köpte lunch istället.

Fick faktiskt en hel del avstökat idag och konstaterade att jag i alla fall inte hade några jättehögar liggandes när jag kom tillbaka. Det är alltid skönt för det brukar snabbt ta fart när man väl är igång efter sommaren.

Efter jobbet blev det OS-handboll. En helt fantastisk match mellan Sveriges och Frankrikes damer där Sverige tyvärr tappade allt på slutet och förlorade och är därmed borta från guldkampen men kommer att spela mot Danmark om bronset.

En promenad genom byn med Esset samt en promenad till några tjärnar som jag sett i höstas och tänkt att jag skulle gå till men det har inte blivit. Idag blev det och vilken tur. Det är ett superfint ställe så hit måste jag absolut få fler gånger. Det är två fina tjärnar bara 50 meter från varan...Esset fick köra lite markeringar, ansmygning och skick på vatten och gjorde det väldigt fint.

Till middag gjorde vi Snitsel och pommes så det gick snabbt. Blev också lite mera OS på kvällen där Sverige spelade helt fantastisk beachvollyboll och vann och är därmed klara för final.

Inga kommentarer: