onsdag, augusti 14, 2024

Halvtid

 Så har vi kommit halvvägs in i den första hela arbetsveckan och jag måste säga att det i alla fall är skönt att man inte var överhopad av jobb när man kom tillbaka utan att jag faktiskt får en chans att komma ikapp med det som jag inte hann i våras. Snart drar höstens alla projekt igång och då blir det såklart full huggning och dessutom under en period utan ledigheter.

Idag åkte Henke hem på lunch så jag var kvar på jobbet hela dan. Käkade lunch uppe på takterassen i solen och gick sedan en sväng för att se Hudiksvalls nya Pop-up park som man anlagt på den obyggda tomten nere på kattvikskajen.

Efter jobbet tog jag en löprunda med Esset på totalt 6 km medan Henke åkte och handlade och röjde slänterna inne på gården. 

Gick tung men huvudsaken att det blir gjort... Nu har jag genomfört mina två rundor denna veckan och faktiskt kommit upp över 1 mil som egentligen är mitt nästa etappmål, att jag ska springa minst 1 mil i veckan fördelade på 2-3 rundor. 5,5+6 =11,5km har det blivit denna veckan.

Blev en enkel middag med grillade kycklingfiléer och coleslaw-sallad idag.

Inga kommentarer: