fredag, augusti 23, 2024

Gravbesök och renskavsmiddag

 Lugn morgon och en kortare promenad med Esset före frukost men sen var både jag och mamma trötta så vi halvsov en stund. Efter vår vila så tog vi en promenad och idag gick vi till kyrkogården för att se om pappas plakett kommit upp å det hade den. Vi såg också ungefär vart askan grävts ner. Känns overkligt att läsa sin pappas namn så där på en skylt eller gravsten...

När vi ändå var på kyrkogården letade vi upp mammas farfar genom att skanna en QR-kod så att man kunde söka upp var på kyrkogården personen låg. Praktiskt!

När vi kom hem tog vi bilen och åkte till kyrkogården i Norrfjärden och tittade på farmor och farfars grav som nu sköts om av kyrkan vilket är smidigt då mamma inte vill köra ut på motorvägen.

På vägen hem stannade vi till och bytte batteri på mammas klockan samt handlade lite.

En promenad med Esset innan vi började med maten som idag blev Renskav och potatismos. Precis när vi var färdiga kom Thomas från jobbet. Käkade mat och åt tårta till efterrätt. Denna lilla oas hittade jag några kvarter från mammas lägenhet.

Ännu en promenad med Esset innan sänggång. Idag kom vi faktiskt i säng redan före midnatt. I morgon väntar tidig morgon då jag ska köra ner till Umeå.

Inga kommentarer: