lördag, augusti 10, 2024

Avslutat arbete och bra timing

 Idag blev det en lugn morgon med lite OS innan vi tog en promenad där vi gick ut i skogen och plockade kantareller. Regnet hängde i luften men det kom inget. När vi kom tillbaka hem så satte vi igång med plattjobb så nu har vi gjort den sista raden samt entrén så det är helt färdigt. Får kanske sopa lite sand ett tag då den sista raden har grövre långsmala plattor där det behövs lite mera fyllning mellan men det är ju inte så betungande.

Åkte sedan iväg med återvinningen samt stannade till på Kjelles och köpte en blomma till en av lådorna vid entrén. Tyvärr fanns den inte kvar blomman jag tänkte ersätta så det blev en bollkrysantimum istället. När vi var iväg mullrade det ordentlig och blixtrade lite men det kom nästan inge regn.

När vi kom hem rensade Henke svamp medan jag gick och körde lite vilt med Esset nere vid sjön. Det var länge sedan jag körde med kråkfågler och kanin så det blev lite sånt idag. Kaninen gick bra men råkan var ingen höjdare så den ville hon ogärna ta. Har också tinat en kanadagås men oj vad stor den är. Hon kan verkligen inte få ett grepp om den.

Slappade en stund och somnade i soffan men tog oss i kragen och gick en promenad genom byn. Nu drog det ihop sig igen med mörka moln på himlen. Trodde att det skulle åska men det kom bara regn denna gången. Vi klarade oss precis från att få regnet på promenaden.





På kvällen blev det grillat och tv-titt med framförallt OS avslutande tävlingar.

Inga kommentarer: