fredag, augusti 02, 2024

En lugn "tittardag"

 Tidig morgon även idag. Planen var att se Ipa i Elitklass på morgonen och sedan åka tillbaka till campingen och slappa lite eller hitta på nått. Efter det så ville jag tillbaka till provområdet för att se Triac men då ville Henke hellre se OS i vagnen så han och Esset stannade kvar på Lugnet.

Ipa gjorde ett fint prov men strulade lite på vattnet vilket innebar att när Håkan skickade henne på en markering på vatten så tog hon markeringen på land som låg 180 grader åt andra hållet. Även lite strul på några andra vattenmarkeringar men hon löste allt och även söket där hon tog in fyra änder och en gås. På lördagen fick vi veta att det blev ett Very Good.

Vi såg även Malin och hennes numera nästan döva hund. Hon gjorde ett fint jobb men väldigt högljutt så det blev ändå ett NS.

Efter detta åkte vi tillbaka till campingen och åt lunch. Såg OS och försökte vila en stund innan jag åkte tillbaka till provplatsen och hann precis se Triac som tyvärr inte gick i vattnet för att få in en av vattenmarkeringarna så Tina/domaren bröt provet.

På kvällen grillade vi och gjorde en greksallad. Efter maten gick vi till Ulrika och Ingemar och satt och pratade med dem i någon timma. Efteråt gick vi vidare upp till Norge-Danmark-campen. Drack limoncello och hade trevligt tills det var för kallt att sitta ute och vi kröp in i husvagnen igen. 

Inga kommentarer: