lördag, september 01, 2007

Dagen före...

Dagen före jaktprovshelgen…. Blev jobb som vanligt på dan, Eva-Lotta som jobbat hos oss i 1,5 år slutade idag vilket är såå tråkigt. Förstår inte att man inte kan hitta någon plats inom kommunen för hon är så duktig och trevlig att det hade varit bra att behålla henne när det ändå är så många som kommer att gå i pension de närmaste åren. Hoppas att det dyker upp nått igen inom kort så att det löser sig. Vi gick i alla fall ut och åt lunch med henne iadg och sedan blir det en fest så småningom….

På väg hem från jobbet ringer räddningstjänsten och säger att det är ett oljeutsläpp som skett i stan. Jaha, det var bara att ta tag i det då. Det visade sig vara en kompis som klumpat till det så att 150 liter hydraulolja läckt it på garageinfarten. Han var smått i panik men det hela löste sig till det bästa, det var lite tur i oturen kan man väl säga.

Jag och Henke stack upp i skogen och sprang vår vanliga 4 km runda och sedan gjorde vi en god pizza till middag samt packade inför helgen. Jag åker till Järvsö på jaktprov och Henke åker till Åland med jobbet.

Inga kommentarer: