söndag, september 16, 2007

Vilodag

Idag var det bestömt att det skulle bli en riktig vilodag och det blev det också. Började med att sova till klockan 10:30!!! Visst vaknade jag till några gånger men jag var verkligen rejällt trött så det var skönt att få sova länge.

Duschade och åt frukost och åkte sedan ner på Albert & Herbert samt Dollarstore och köpte lite smått och gått... Blev lite gardinstänger, hundbajspåsar, en torkställning och lite annat småtjafs...

Völ hemma igen åkte jag upp med hundarna i skogen och sprang. Har ont i halsen så det blev en kort runda idag, 3,5km å det gick tungt så det var skönt att jag redan före bestämt mig för att springa lite kortare. Under gårdagen hade det dessutom blåst omkull en tall rakt över vägen som man fick forsera om man ville fram. Tur att ingen var med bil på andra sidan om tallen för då hade de väl fått sova i skogen i natt för någon annan väg ut finns inte... Man kommer till Idsjön-Bodsjön men där slutar vägen... Hur som helst så sprang jag i alla fall idag även om det blev lite kortare än vanligt, känndes bra eftersom jag då sprungit 3 ggr/ vecka i 5 veckor i rad nu och att man dessutom blivit 5 kg lättare på kuppen känns ju himla bra...

Väl hemma igen tvättade jag av bilen som hastigast men sen var det full fart till duschen för det var ju såå kallt ute.. Brr bara 10 grader och dessutom lite småblåsigt även idag.

På kvällen blev det god middag med potatisgratäng och baiconinlindade, kanatell- och västerbottenostfyllda kycklingfiléer.

Inga kommentarer: