onsdag, september 05, 2007

Puppieträning

Idag efter jobbet åkte jag och Helena ut till ”båten”. Neo skulle få träffa puppiesarna idag men vi började med Humla som de träffat en gång tidigare. Det var ju miljöträning för valparna också eftersom de inte varit ute i skogen tidigare. Det gick bara fint så efter ett tag tog vi ut även Neo som jag trodde skulle springa till vattnet men minsann… han stannade på vändplanen men var inte intresserade av valparna bara doften ifrån dem var ju lite småspännande….

När de bekantat sig lite så gick vi ner till båten. Vovvarna klängde sig över stock och sten och tyckte det var skoj att vara ute i skogen. När vi kom till vattnet kastar sig Bamse i…. Ja det ska vara han att göra nått sånt! Bamse levde verkligen upp i skogen, han blev en lite minipadda i vissa avseenden…. Skulle bada, gnaga på stubbar, gräva osv… Här kommer lite bilder:
När jag åkte hem från skogen efter nära 1,5 timme stannade jag till efter grusvägen och tog min lilla 4km joggingrunda innan jag åkte hem för att äta middag vid 8-tiden.

På kvällen blev det lite hemsidesfix och förberedelser för att återbetala alla pengar till dem som inte kom med på Järvsöprovet.

Inga kommentarer: