tisdag, september 25, 2007

En effektiv sjukdag

Var hemma idag men trycket i pannan och tänderna är i stort sett borta nu, skönt! Idag blev en effektiv dag. Huset är nu dammtorkat och äntligen har jag satt in alla lösblads recept (matrecept som jag haft samlade huller om buller i en mapp) blev sorterade och insatta i en pärm och sedan sorterade jag min viktiga pappermapp. Precis lagomt tungt arbete, att sitta i sängen och sortera papper!!!

Sov en timma på förmiddagen och en timma på eftermiddagen... På kvällen gick jag faktiskt till klubben en stund och träffade Zandra och tränade lite lydnad. Körde i huvudsak kryp och fotgående med Neo och han var riktigt duktig, särskilt på krypet där har han blivit en lite klippa!

Humla körde lite fotgående och hon var också duktig, vi körde i huvudsak kontakt vilket hon slarvar lite med och så även idag... till att börja med. En korrigering och sedan höll hon kontakten jättefint. Körde också rutan och den verkar sitta hyffasat nu. För första gången testade vi också lite kryp men det momentet kommer vi nog att behöva jobba mycket med. Fjärrdirrigering måste vi börja ordentligt med nästa gång.

Nu hade jag tokont i huvudet så det blev snabbt hem och när jag fått lite mat i magen så var jag Fit for Fight igen... Hoppas på att kunna gå till jobbet i morgon.

Inga kommentarer: