torsdag, september 27, 2007

Back in Business

Yes! att kalla sig Fit for Fight är att överdriva men nu är jag i alla fall så pass pigg att jag är på jobbet igen. Blev en lite flummig första arbetsdag med en halvdags personalmöte samt förberedelser inför festen vi ska ha ikväll.

Efter jobbet var jag rätt slut så det blev en skogspromenad med vovvarna. Humla sprang omkring som en liten virrpanna och nosade vilt, skrämde upp tjädrar och duvor och hade allmänt skoj tyckte hon. Neo var enormt förig och ville helst gå fot titt som tätt, det är inte likt honom???

När jag kom hem fixade jag äntligen ut den karton som jag rensat ut med grejer som skulle till boden. Kartongen har varit för stor och tung för att flytta men nu delade jag upp det hela så nu funkade det att bära ut den... Tänk att det ska ta flera herrans månader att få en sån sak gjord. Henke fixade toastolen som stått och runnit i flera veckor. Det tug ungefär 1 minut så var den iordning. Hehe...

Efter maten somnade jag på stört och vaknade först klockan 00:30 å då var det bara att maka sig upp ut soffan, borsta tänderna och falla omkull i sängen istället.

Inga kommentarer: