lördag, september 29, 2007

En kall och ruskig dag

Idag var det riktigt grått och tråkigt när jag vaknade. Kände mig seg och tog det lugnt innan jag klädde mig och gick ut med hundarna i skogen. När vi varit ute i en dryg timma gick vi hem och hämtade Ada. Gick sen en sväng till hästhagen med henne innan jag tog över henne till oss och vovvarna. Både Neo och Humla blev glada när hon dök upp.

Jag städade undan lite grejer från festen, packade inför i helgen och slappade lite innan Henke kom hem från jobbet. Då packade vi in grejerna i bilen, gick en sväng med alla 3 vovvarna och sedan åkte jag ner till Stockholm.

Förundrar över hur snabbt det går att köra ner. Åkte 15:50, stannade och åt på MAX i Uppsala och var frame hos faster i Sigtuna 18:45. Hade jag vetat att det vankades middag då hade jag tagit nya E4:an förbi Uppsala ovh varit framme ännu tidigare. Nu blev det dubbla middagar och laxen hos faster var klart smakfullare än Max hamburgare så den hade jag verkligen kunnat varit förutan.

Vi satt och tittade på Kort från Chuklinac (Bosnien) där de spenderar 4 månader om året. Det har verkligen blivit mysigt, hemtrevligt och lyxigt jämfört med hur det var när jag var där 1987 (tror jag att det var).

Gick och la mig vid 23:30 för i morgon väntade start på Tollingjaktprov

Inga kommentarer: