onsdag, september 05, 2007

Lydnadsträning

Idag efter jobbet gick jag till klubben för att träna lite lydnad. Det känns som om den karriären helt lagts på sidan. Tänkte att jag skulle försöka göra ett litet ryck nu och kanske starta Neo i 3:an i höst och Humla i apeller. Körde först Neo och han var taggad som alltid. Var riktig duktig på foten, inkallning, vittringsapportering och framförgående. Humla däremot kunde inte ligga där jag lagt henne, kom springande så fort jag körde framförgående med Neo... Tillslut satte jag fast henne i väskan å då låg hon där hon skulle.

Rutan fungerade inte alls med Neo idag och fjärren är ju ett problem och dessutom är jag ju sååå uttråkad av det momentet. Kommer väl att bli vår dödsstöt...

Humla var duktig på fot, rutan, läggande, inkallning och sättande. Fjärren gick inte så bra, hon vill inte sätta sig när jag är 10 meter ifrån så jag nötte det ett tag. Till slut funkade det också och bara för att kolla testade jag ett ställande också från ligg. Det gick kanon, det har hon aldrig testat förr så vi slutate med en jättebelöning!!!

Framförgående däremot kan hon inte så det måste vi träna på om vi kommer med på apellen. Sen måste jag testa ett spår också för det har hon ju bara gjort 2 gånger i sitt liv. Framförgående är inget vi tränat på så skulle hon få poäng på det momentet så är det mer tur än skicklighet.

När vi gick hem från klubben försökte Neo bajsa 5 gånger. Det kommer så lite så lite och han har jobbigt trots att han inte är hård i magen. Måste ringa veterinären imorgon om det inte blir bättre. Har ju bara blivit mer och mer sedan i måndags.

Inga kommentarer: