lördag, november 22, 2008

13,7 ton

det är den mängd grus som vi kommer att ha skottat när vi är klara... Gissa om man är lite sliten i kroppen. Att hela högen är frusen för ju att det tar såå mycket tid och energi när man hackar...

Hur som helst så började dagen lite segt. Hade ont i huvudet så jag kom inte upp föörän vid 10.30. Åt grötfrukost idag och när jag läste tidningen såg jag att jackan jag tittade på i torsdag och som då kostade 1000kr idag skulle säljas för 499:- mellan kl.10-12.

Bara att kasta sig i duschen och köra ner på stan för att hinna. Tyvärr fanns bara den svarta jackan i rätt storlek så jag struntade i den. Det var brun eller röd som jag ville ha...

När jag komm hem skottade vi grus i ca en timma. Gick in och åt lunch och gick sedan ut en långpromenad med vovvarna i skogen och på golfbanan. Så fort jag kom hem satte jag igång att skotta mera grus. Henke kom ut efter ett tag så nu är det inte mycket kvar. Känns som att det blev lite mycket men vi får väl lägga ut allt i alla fall. Har en känsla av att det kommer att packas ihop rätt ordentligt under vintern.

Till middag gjorde vi skav av Fransyska. Stekte det tillsammans med kantareller och bacon. Kryddade med soja, vitlök, persilja och lite annat smått och gått samt grädde. Till detta åt vi pommesfrittes, smaskens!

Kvällen spenderades framför tv och dator.

Inga kommentarer: