lördag, november 15, 2008

Däpt i däsan....

... ja det var så jag vaknade klockan 07:00. Nässpray och ytterligare lite vila innan det var dags att stiga upp för att hinna få i sig den goda hotellfrukosten som slutade serveras klockan 10:00. Eftersom vi åt så sent och såå mycket kunde vi hoppa över lunchen. Frukosten bestod ju trots allt av både frukost och lunchmat.

Först fil och flingor sedan te och smörgås med gått pålägg samt kokt ägg. Efter det blev det bacon, korv och äggröra. Mmmm jag var rejält mätt efter det så vi kunde checka ut strax föret klockan 12:00.

Åkte förbi Rasmus och Erika en sväng och hälsade på. Fikade lite, gick husesyn och en promenad i området när det var dags för Nilas att sova. Vid 15-tiden åkte vi vidare till Sigtuna för att lämna stolar från Piteå som mamma och pappa tog ner när de hälsade på i Hudiksvall i augusti. Karin och Ljubo bjöd på god 3 rätters middag i form av sking och pepparrotssnittar, chuklinas-gryta och Thiramisu. Smaskens!!!

EFter att ha pratat med mamma och pappa på skypen så åkte vi hemmåt. Det blev en jobbig resa hem, var jättetrött så vi stannade till en gång för att pigga på oss och inhandla lite godis. När vi kom hem hämtade vi hem hundarna som varit hos grannarna och sedan värmde vi på lite glögg innan vi slappade i soffan.

Inga kommentarer: