onsdag, november 05, 2008

Mörker

På förmiddagen hade vi personalmöte. Stor del av mötet gick åt till att prata om domen mot den bonde som slog ner en av våra inspektörer i våras. Domen skulle komma klockan 11... Personalmötet höll på fram till lunch och då var vi ett helt gäng som gick ut och käkade lunch.

Efter lunchen trodde vi att vi skulle få ta del av domen men tyvärr hade de skjutit på beslutet en vecka. Vilket mörker med tanke på hur våra inspektörer mår inför detta beslut.

Eftermiddagen i övrigt bara försvann bla pga telefonsamtal med mamma, lite planering inför vissa objekt som ska flyttas över till länsstyrelsen mm

Efter jobbet åkte vi och kollade lite på ny tv till sovrummet. Inga inköp för utbudet i Hudik var verkligen sparsamt.

När vi kom hem bytte vi om och gick ut en promenad. Hundarna fick gå i koppel idag, ja en liten kort bit fick de springa löst när vi gick över en täkt.

När vi kom tillbaka hem igen så tog jag med Humla och körde lite dirrigeringar med kråka och råka. Råkan var inga som helst problem, Kråkan gick också OK men greppen var sämre. Avslutade träningen med lite buskast med kråkan och då blev greppen bra även på den.

Middagen idag blev hamburgare och sedan gjorde vi en handlarlista med lite mer seriös mat inför resten av veckan samt helgen.

Inga kommentarer: