lördag, november 29, 2008

Julpynt, remiss, fest och middag

Idag blev det en heldag med en massa aktiviteter. Vaknade först med huvudvärk så vi tog det lite lugnt på morgon även om jag steg upp redan klockan 08:30. Vid strax efter 10 åkte jag upp i skogen och hämtade lite granris och gick en härlig promenad i skogen. Det var frostigt och härligt med det är tråkigt att den lilla snö som vi fått nu försvunnit igen...

När vi kom hem arrangerade jag granriset i krukorna som jag inhandlade igår och sedan fixade jag också med belysningen till dem.

När jag kom in efter detta så dammsög jag och och röjde upp lite här hemma innan jag satte mig vid datorn för att formulera ihop ett remissvar angående tollingjaktproven och RoÁ:n med sista svarsdag i morgon.

Henke hade varit med Anton på Buspalatset och sedan på bio och han kom hem vid 17-tiden. Då gick jag ut med hundarna en kortis och sedan var det dags att göra sig iordning för att gå ut och käka med den gamla "torsdags-klubben-gänget".

Vi blev 9 pers som käkade middag på Medelhavskällarn och sedan gick vi vidare till nyöppnade CH-Bar och drack himla goda drinkar. Blev en helkväll som slutade strax före klockan 1 så vi var väl hemma vid 01:30.

Inga kommentarer: