söndag, november 02, 2008

Gran, ved mm

Efter frukost gick vi ut och lastade av släpet och lastade det istället med ved. Gick sedan en promenad i skogen och "tog" oss en gran som vi ska ha ute på gården. I år var vi verkligen tidigt ute men man ska ju vara det nån gång också.





När vi var ute sprang hundarna och röjde och mitt i detta röj måste Humla antinge fått en smäll mot ögat eller fått in nått i det för hinnan i ögat är alldeles uppsvällt. Kan inte se att nått sitter där och Humla visade inte att hon har ont och visade ju heller inte nån smärta när det hände så vi avaktar så får vi se och svullnaden går ner tills i morgon.

När vi var hungriga rullade Lasse ut grillen och Birgitta tag fram hamburgare och korv som grillades på löpande band. Alla blev mätta och glada även hundarna. Barnen hann också åka lite kälke och ibland ramlar man ju av. Klara verkar tycka att det är helt ok att ligga i snön.

Klippte sedan Neo lite som fått sån enorm hårväxt på rumpan och svansen. Behöver klippa mera men jag hade fel sax med men lite blev det allt i alla fall... Eller det blev mycket men det behövs massor för att inte så mycket skräp ska fastna när vi är ute i skog och mark.

Klockan 13 åkte vi till stan, packade upp och tvättade och slappade sedan en stund. Kände mig lite trött och frusen efter helgen...

Inga kommentarer: