onsdag, november 19, 2008

Back in business & Yersinia

Så var man tillbaka på jobbet igen då. Helt återställd känner jag mig verkligen inte men tillräckligt pigg för att jobba i alla fall för att åka till läkare och skaffa mig ett läkarintyg för förkylning det tänker jag då INTE göra...

Det blev en häktisk dag skulle det visa sig. Började med rivstart före fikat då det ringer in en kvinna som jobbar på ett behandlingshem i kommunen och berättar att hon fått diagnoser Yersini liksom en av de boende på hemmet. Var bara att dra igång ett smittspårning pang stört. Redan inom en timma hade ytterligare en boende med diagnosen Yersinia så nu var det 3 stycken på samma hem som insjuknat. Blev mycket ringande, informerande och sedan på eftermiddag provtagning på både livsmedel och vatten.

Efter jobbet var det SSRK möte så vi tog en hamburgare på Frasses på vägen hem sedan bar det av till Delsbo för möte. Halt som sjutton var det på de små grusvägarna på landet så de vi skulle hälsa på fick bidra med snökedjor för att vi skulle lycka ta oss sista biten fram till gården. Mötet blev ovanligt långt då vi hade mycket hund att diskuteras. Kom inte hem förrän 22:30 å då var det inte mycket annat att göra än att krypa till kojs.

Vilken rivstart efter en veckas sjukskrivning...

Inga kommentarer: