söndag, november 09, 2008

Smått och gott...

Idag när jag vaknade alldeles för tidigt, klockan 08:00, så var jag sugen på en god frukost. Sagt och gjort, jag ställde mig och bakade scones. Så frukosten idag bestod av Te, scones med ost och 4 olika sorters marmelad, smaskens!!!

Efter frukosten så möblerade vi om i Nallerummet igen. Denna gången i stort sett tillbaka till hur vi hade det från början. Bara några smärre förändringar...

Åkte sedan ner på stan och gjorde några småinköp samt fikade lite. Vi hade tänkt fika på nya Dackås men det var fullt så vi gick på lilla cafét istället.

Väl hemma igen tog jag med hundarna ut i skogen. De fick två tennisbollssök var med en enda tennisboll. Båda jobbade på hur bra som helst. Nu ska jag ändra lite i min sökträningsmetodik få se om jag får nån effekt. Men nya metodiken får bli nån annan dag. Det var rejällt grått idag och absolut inget fotoväder.

När jag kom hem igen så åkte vi iväg till Ida och Gösta. Hos dedm blev det fika och sedan bokade vi en Uppsala-weekend över lucia så nu är altså datum och hotell spikat och bokat.

På kvällen blev de middag, en vinterpaj som var rejällt kryddig och jättegod. Innehållet: Köttfärs, bacon och vitlök bl.a.

Inga kommentarer: