Efter den behövdes en välbehövlig dusch för att få upp värmen igen och sedan lite mat i magen. På eftermiddagen åkte vi trots allt ner till Stockholm. Henke körde så att jag kunde sova i bilen. Checkade in på hotellet i Täby och jag kröp ner i sängen igen medan Henke duschade och gjorde sig klar. Innan vi åkte sminkade jag mig och bytte om sedan bar det av.
Först lite tilltugg och champange med företagsinformation och sedan en busstur till Globen. Där blev det samling och ytterligare lite champange innan det var dags att sätta sig till bords.
Babben Larsson hälsade oss välkomna och Leif Mannerström presenterade kvällens middag.
Förrätt: Citrusmarinerad najadlax med ruccola- & limevinägrett, rostade pumpakärnor & avokadokräm samt örtsallad. Till detta serverades vitt vin.
Huvudrätt: Grillad kalvytterfilé med jordärtskocks Pommes Anna, ragu på silverlök, höstsvamp samt tryffelsky (murklor, kantarell, skogschampinjoner och karljohan). Till detta serverades rött vin.
Efterrätt: Mascarponekräm med choklad & amaretto, marinerade hjortron & pistagekrisp.
Huvudrätt: Grillad kalvytterfilé med jordärtskocks Pommes Anna, ragu på silverlök, höstsvamp samt tryffelsky (murklor, kantarell, skogschampinjoner och karljohan). Till detta serverades rött vin.
Efterrätt: Mascarponekräm med choklad & amaretto, marinerade hjortron & pistagekrisp.
- Charlotte Perelli
- Anna Sahlén
- Hanne Boel
- Bröderna Ohlssen
- Magnus Karlsson
- Jeerk
Här kommer en bildkavalkad från schowen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar