söndag, mars 22, 2009

Birsta City

Vaknade precis lika tidigt som vanligt idag så vi steg upp, duschade och åt frukost. Under tiden beslutade vi oss för att åka til Sundsvall i hoppa om att hitta lite kläder till Kattis och Jonas bröllop. Sagt och gjort, Henke gick en sväng med hundarna, jag gjorde mig klar och sedan åkte vi.
I första affären hittade jag en fin klänning men provade den inte utan fortsatte letandet. Det hela slutade med att jag gick tillbaka till den första affären, provar klänningen och köper den. Häftigt! Den här blev det! Den ser dock mera lila ut på bilden än vad den är i verkligheten, den är ljusblå.
Före det inköpet hade dessutom Henke hunnit hitta ett par snygga "finjeans" och en ny snygg vitskjorta till bröllopet. Vi gick också och käkade lite kinamat till lunch och då anslöt även Kattis och Jonas som varit i Sundsvall över natten. Tillsammans med dem blev det inköp av papper till inbjudningskort mm. Hittade också en schal till klänningen men tyvärr ingen matchande slips till Henke men det hinner vi förhoppningsvis senare. Som Kattis uttryckte det, vi har ju inte ens blivit inbjudna till bröllopet än så vi är ute i god tid med kläderna.

Ett snabbesök på IKEA med lite inköp av nya badlakan och handdukar och sedan skiljdes vi från Kattsi och Jonas. Vi hann sedan köpa pakethållare till cyklarna (såna som fästs på sadelstolpen) samt lita andra smågrejer.

Hem till Hudik kom vi först klockan 18 och då gick jag ut med hundarna i skogen direkt, de stackarna hade ju suttit i bilen hela dagen men de var rätt trötta sen på kvällen i alla fall. Till middag blev det våfflor och sedan väntade Beck

Inga kommentarer: