lördag, mars 14, 2009

Slut igen....

Jaha, då har vi nått slutet på ytterligare en arbetsvecka. Tiden går sååå fort!

Efter jobbet idag tog jag med hundarna upp i skogen. Med mig hade jag två tennisbollar. Vi gick längst med skoterspåret och släppte mellen varven tennisbollarna för att i ett senare skede skicka antinge Neo eller Humla. Det gick riktigt bra, Neo var som vanligt för het, tänkt att tennisbollar kan stressa så väldigt!

Vid ett tillfälle släppte jag bollarna men ca 20m mellanrum och fick bara möjlighet att skicka en hund (Neo) så den sista bollen blev liggande på spåret. Bestämde mig för att skicka Humla på ett riktigt långt linjetag på väg tillbaka för att se hur långt hon springer mot ett mål hon inte vet finns. Stannade ca 10 meter ifrån och ställde upp och skicka. Humla sprang ca 70m innan hon stannade till och frågade. Jag sa ut och hon spättade vidare och hittade bollen. En härlig avslutning på promenaden där jag kan konstatera tt hon springer hyffsat långt och att dessutom kunna skicka henne ännu längre ut på så långt avstånd. Känndes som läge för att inte köra nått mera utan få avsluta med ett bra skick. Resten av promenaden gjorde vi därför inga fler övningar.

Väl hemma unnade jag mig en drink och när Henke kom hem hämtade han pizza och köpte godis så det blev en riktig snaskkväll.

Inga kommentarer: