tisdag, mars 24, 2009

Möten och dirrigeringar

På jobbet blev det mycket möten. På förmiddagen jobbade jag på med diverse pappersarbete. På lunchen var det fackligt lunchmöte där facket också bjöd på sallad. Direkt efter det mötet var det dags för personalmöte. Det blev ett rätt långt möte som inte slutade förrän strax efter klockan 15. Så mycket vettigt jobb blev det inte efter det.

Väl hemma bytte jag om och körde ut till golfbanan. Smusslade ner ett gäng tennisbollar så när vi gått en bitt släppte jag åv några stycken och fortsatte att gå som om ingeting hänt. När vi sedan vände på vår promenad stannade jag helt plötsligt. La Ne och ställde upp Humla och skickade henne på ett linjetag efter stigen. Linjetagen var ca 80 meter mot ett mål de inte visste fanns. Det gick kanonbra varje gång. Humla sprang tills hon fick vittring i näsan eller jag blåste närsök. Jag gjorde om vvningen lite senare efter promenaden. Denna gång testade jag även att blåsa stopp och sedan skicka henne på ett utkommando och även detta gick kanon. Duttig flicka.
Neo fick såklart samma övningar. Stopp tyckte han var svårt men annars klarade även han övningarna väldigt fint med undantag från skall och andra ljud som han har för sig. När vi åkte från golfbanan hade temperaturen sjunkit från 0 till -7 grader.

Direkt från tränigspromenaden åkte jag iväg till Helena som jag inte träffat på väldigt länge. Blv fika och snack och vips så var klockan 22:30. Herrejösses vad tiden gick fort! I bilen hade hundarna väntat i 3 timmar och temperaturen sjunkit till -13. Innan vi var hemma visade termometern -17 grader. Brrr! Inte vill jag ha vinter igen! Snön ska ju smälta nu och det ska bli vår!!!

Inga kommentarer: