söndag, mars 15, 2009

Halvdag utomhus

Ville sova länge men som vanligt pinade jag mig kvar men gav upp klockan 08:30. Satt mig vid datorn och uppdaterade dagboken med en massa bilder från helgen. Surfade runt lite och läste tidningar innan vi satte oss och åt frukost. Rejäll frukost blir det på helgen med äggmacka och allt.

Efter att ha röjt upp lite här hemma så bytte vi om och gick ut på en långpromenad. Klockan hade hunnit bli 12:20. Det var riktigt skönt ute, +5 grader men tyvärr ingen sol. Vi gick 7 km efter skoterspåret och sedan var vägen delvist plogad. Efter ca en timma var det härligt vackert väder med sol och inte en vind. Promenaden slutade klockan 14:30 och då hade vi promenerat ca 1 mil. När vi kom hem skottade Henke fram uteplatsen och jag tog ner belysningen från adventsgranen och tog bort riset från den ring som hängt på dörren en tid. Tänkte spara ringen så att jag kan göra en ny till nästa vinter.

Lasse och Birgitta kom hit med lampor som vi beställt från IKEA, en golvlampa till vardagsrummet och en taklampa till sovrummet. Jag vilade en stund framför tvn å vid 17-tiden var det dags att ta med Humla ut för lite viltträning. Det hade nu blivit helgrått ute så bilderna blev urkassa.



Träningen gick i alla fall bra. Jag körde dirrigeringsträning, linjetag och höger/vänster på 60 meter. Viltet jag använde var kråka, and och kanin men samtliga är på upphällningen. Anden hade kött framme på bröstet så jag såg till att lägga den med ryggen upp varje gång. Kråkan vr rätt blodig luktade inte helt gott vilket inte heller kaninen gjorde.... Träningen gick i alla fall riktigt riktigt bra, komandona tog hon bra och upptagen var helt utan anmärkning på samtliga vilt.

På kvällen grillade vi kött och sedan såg hag reprisen på melodifestivalen samt Beck

Inga kommentarer: