söndag, mars 01, 2009

Fram och tillbaka

Hmm, labbarna fick sova nere i natt då det blir lite vl trångt med 4 hundar i sängen och de dessutom brukar vcka en så tidigt. Hmm, det hjlpte inte.... Klockan 05:40 vaknade jag första gången av att nån dr nere knllde och pep. Ignorerade det hela och tänkte att de får anpassa sig till våra rutiner. Vaknade till och från av pip men klockan 07 steg Henke upp och släppte ut dem. Då ville de såklart ha mat så vi gav dem det också och sedan gick jag och la mig igen. Henke var för pigg så han satte sig vid datorn/tv:n istället och jag slappade i 1,5 timma men sov vl inte så mycket.

Efter en rejäll frukost tog vi en promenad upp till Håsta för att hämta bilen. Där blev det fika och sedan bestämde jag mig för att gå hem så Birgitta hängde med och tog Neo medans jag gick med labbarna och Humla, det går ritkigt bra.

Väl hemma såg vi målgången på Vasaloppet och sedan kom Lasse och hämtade Birgitta så då sågade vi till de nya fönsterfordrerna som jag sedan grundade. Monterade sedan den sista grejen på fläkten som är en konstig och besvärlig lösning men nu r i alla fall det klart. Nu saknas det bara en ellist och sedan ska strömbytarna och en kontakt bytas ut innan det är helt klart.

Resten av dagen slappade vi lite framför tvn. Tycker nog att hundarna började slappna av lite efter ett tag.

Inga kommentarer: