lördag, februari 28, 2009

Mycke hund

Försökte ta sovmorgon idag men vaknade såklart lika tidigt som vilken arbetsdag som helst. Slappade lite och åt sedan en rejll frukost innan jag gick en svng med hundarna. Lasse och Henke satte sedan igång med elen i köket men blev tyvärr inte klar idag heller.... Tänk att det ska ta sån himla tid trots att man tycker att man är klar.

När de gjort klart för dagen bytte jag och Henke om och gick över och hämtade Roland och Gunillas labbar Ginny & Kokki. Blev premir på de nya snygga jackorna som Henke hade köpt. En skaljacka med fleecejacka av märket Peak Performance och en soft-shell-jacka av märket Haglöfs. Jättesnygg och i passande storlek denna gång. Kommer att få mycket nytta av dem skulle jag tro.

Hur som helst så tog vi alla 4 hundarna med oss på en promenad ut på isen. Kaffe och kaka var packat i ryggsäcken så det blev en 1,5 timmas tur i härligt soligt väder. Här kommer lite bilder från turen.




När vi kom hem duschade vi, gav hundarna mat och åkte sedan upp på Håsta för att käka lite kina-mat för att fira Birgitta och Anton som fyllt år för ett par veckor sedan. Div. händelser har inträffat som gjort att de inte firats tidigare. Maten smakade underbart och klockan 20 började kvällens underhållning, melodifestivalen, deltävling 4. Tycker faktist att det var bästa startfältet hittills och ringde faktist och röstade flera gånger.

Klockan 22:30 åkte vi hem till hundarna, släppte ut dem på gården, såg lite tv och somnade sedan som vanligt i soffan ett par timmar innan vi vaknade och gick upp och la oss för natten.

Inga kommentarer: