fredag, februari 20, 2009

Ingen bra början, hoppas på ett bättre slut

Ja det är precis så jag känner idag. Internet fungerar fortfarande inte så pengarna gick inte att föra över den vägen. Provade istället med telefonöverföring men då uppgavs att jag slog fel kod vilket jag vet att jag inte gör. Jag blir sååå less.

Kallt som satan var det ute också å såklart var det problem att få in nyckeln både i bildörren och sedan i tändningslåset. Seg som få var bilen och det berodde väl på att den bara haft motorvärmare i en timma. Till jobbet kom jag i alla fal och nu hoppas jag att den startar trots att jag inte har nån motorvärmare.

Internet fungerade på jobbet men därifrån har jag inte e-legitimation så jag kunde inte göra nån överföring. Tur dock att bankens telefontid började redan 08:30 så de lovade att fixa en överföring. Hoppas nu att pengarna finns på mitt kort. Ska kolla lite senare.

På jobbfronten var det gårdsmejeri i Delsbo som stod på schemat trots kylan. Klockan 13 kommer jag dock att gå hem, rasta hundarna och sedan räknar jag med att Marie dyker upp klockan 14 för att ta oss ner till Enköping och Träningshelg hos Anita Norrblom.

Resten av dagen blev bra!!! Allt flöt på och pengarna kom in på kontot direkt, Marie hämtade upp mig vid 14-tiden och resan ner till Enköping gick brä även om vi råkade missa avfarten och därför körde en liten omväg. Väl i Enköping stannade vi på Coop och hanldade lite kvällsmat och åkte sedan till stugan. Hundarna fick en liten rastningspromenad och sedan fixade vi mat och bäddade iordning. Hann käka och sitta och snacka några timmar innan Elisabet och Johanna dök upp från Norge. De hade startat sin resa klockan 08:30 och anlände till stugan i Enköping klockan 21:30. Snacka om rejäl resa!!! 100m enkel resaa för att träna hund. Härligt att det finna galna norrmän!!!

Släppte hundarna lite på en promenad när de kommit och sedan kröp jag och Marie till kojs medan Johanna och Elisabeth fixade en sen middag

Inga kommentarer: