torsdag, februari 12, 2009

Kallt

På lunchen idag var det precis lika fint väder som det varit hela veckan. Idag gick jag upp i skogen med hundarna. Har ju trampat utt en stig så att man slipper pulsa allt för mycket. Hundarna däremot försvann till och från ut i djupsnön.

Det är verkligen skitkallt hos oss nu. När man är ute på kvällarna är det runt -20 grader men klär man sig bara så går det ju alldeles utmärkt att göra vad man nu vill göra i mörkret. Det är ju klart och soligt på dagarna och då märker man att ljuset börjar komma tillbaka. Nu är det inte längre mörkt, vare sig när man åker till jobb vid 7 eller när man kommer hem vid 17. Det är härligt när man börjar märka skillnad även om det är ett tag kvar tills man hinner ut med hundarna innan det är mörkt. Kvällens aktivitet blev bara en promenad i rask takt efter vägen.

Idag efter jobbet fogade vi äntligen kaklet. Oj oj vad vi torkade sen, den ljusgrå fogen syntes ju så väl på det svarata blanka kaklet så det blev ju aldrig rent. När vi torkat med svamp säkert 20 gånger gav vi oss till sist och väntade ett par timmar innan vi tog en torr trasa och torkade igen och då blev det sååå fint.

Inga kommentarer: