måndag, februari 23, 2009

Dagen efter känsla

Hade bestämt mig för att ta sovmorgon indag men vaknade såklart när Henkes klockan ringde och kunde inte somna om så jag steg upp. Duschade och gick som vanligt till jobbet till klockan 07:00. Strax före fikat skjutsade jag ner Henke till tåget. Det var dags för honom att åka till Kina igen. På fikat kände jag huvudvärken tränga på och pang så mådde jag illa också. Kändes precis som om benen skulle ge vika så jag var tvungen att lämna fikarummet ett tag och bara sitta ner i ett lugnt utrymmet. Efter en apelsin och lite vila så gick i alla fall anfallet över tack och lov. Förmiddagen försvann liksom och när det blev lunch så var det dags att åka hem till hundarna.

Blev en vanlig promenad och l unch men mamma ringde under lunchen så den blev lite längre än det var tänkt.

Efter jobbet gick jag upp i skogen. Det fanns ett skoterspår som jag kunde följa så jag passade mellan varven på att släppa en tennisboll. När vi sedan gått en 50 meter från bollen så satte jag nån av hundarna. Fortsatte gå bort från bollen ca 50-60 meter ytterligare. Varierade med att skicka på ut direkt och kalla in och blåsa stopp och sedan skicka på ut. Både Neo och Humla klarade övningarna jättebra.

Efter promenaden blev det middag och sen blev jag sittande med korten från Anita-kursen tills det var dags att krypa isäng

Inga kommentarer: