söndag, februari 01, 2009

Konstigt

Hde väldigt ont i huvudet när jag vaknade i natt/morse. Tog tabletter och en kylmask och somnade om. Steg upp vid 09:00 och åt frukost men kände mig inte pigg. Mådde lite illa och hade fortfarande ont i huvudet. Tog inte lång tid så spydde jag och om det hade med febern att göra vet jag inte men jag tror mera på att det hängde ihop mer Migränen. Hade i alla fall ingen feber på förmiddagen.

På eftermiddan gick äntligen huvudvärken över och jag gick ut och grävde fram krukorna med granris ur snödrivan. Flyttade sedan över granriset till de nya krukorna vilket blev mycket bättre.

Hade tinat kråkorna igen så idag körde jag lite gripaövningar. Gick helt enkelt med Humla i koppel förbi kråkorna som jag lagt ut. Ville att hon skulle gripa kråkorna utan att tveka. Skulle hon tveka skulle jag dra med henne i kopplet så att hon missade fågeln. Men se idag var det ingen tvekan hon greppade dem perfekt varje gång så jag testade att lägga ut dem och skicka henne på den och lika fina snabba upptag nu så då gav vi oss. Innan vi slutade gick Neo testa det samma. Han tog inte fåglarna de första gångerna vi passerade men lärde sig snabbt att då blev det ingen apportering så 4:e gången greppade han den direkt. Gjorde om några gånger med honom också innan jag slutade.

När jag kom in kände jag verken komma tillbaka och mycket riktigt, 39 graders feber igen så det var nog tack vare huvudverksatabletterna som jag inte hade nån feber på förmiddan. På kvällen kom också nästäppan och hosta så nu är jag sängliggande igen, för 4 gången på 3,5 månader. Guud var trött man blir!!!

Inga kommentarer: