lördag, februari 14, 2009

Buddy Holly nästa

Steg upp klockan 07:00, duschade, åt frukost och gjorde oss klara för att först åka upp på Håsta och lämna hundarna och sedan åka till Voith för att packa in oss i bussen tillsammans med nära 60 pers.

I bussen fick vi macka och te/Kaffe och resan gick tämligen fort. Vi kom fram till Rica Hotell på Hötorget vid 12:30 å då blev det incheckning och sedan ner på stan. Min plan var att jag skulle köpa nya kängor men när vi väl hittat de kängor jag tänkt så var de 500!!!! kronor dyrare på Naturkompaniet i jämförelse till att beställa det direkt från tillverkare så det blir till att vänta tills vi kommer hem och beställa dem istället. Nu har jag ju fått prova ut storleken i alla fall...

Efter en t ur på stan gick vi till hotellet och tog en drink innan vi promenerade iväg till Friday vid Kungsträdgården för en tidig middag. Det var mycket god amerikans mat i form av en grillad köttbit. Till efterrätt blev det en banamilkshake med bananlikör, smaskens!

Efter maten blev det lite koll i affärer igen under promenaden tillbaka till hotellet och väl på hotellet bytte vi om och tog ytterligare en drink innan vi tog bussen till söder. Där gick vi in på en bar och tog en Irisch Coffe då vi blivit lite frusna. Lagom till 18:30 gick vi över till Göta Lejon för att se Buddy Holly. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Kanske för att jag inte hade några förväntningar eller snarare väldigt låga förväntningar. Det var riktigt hejjigt mot slutet och hela balkongen som vi satt på gungade till avslutningslåten. Det var väldigt lite teater i denna musical, snarare som en Buddy Hollykonsert men bra i alla fall.

Efter musikalen åkte vi tillbaka till Hötorget, gick på Mc Donalds och tog en hamburgare och satte oss sedan i hotellbaren en stund innan vi avslutade och gick upp på rummet.

Inga kommentarer: