fredag, februari 06, 2009

Phu, full fart

Det blev verkligen en rivstart när jag väl tillfrisknade. I går var det inspektioner hela dagen och skidåkning på kvällen. Idag jobbade jag som vanligt och idag var det inga inspektioner. Förberedde istället material för den träff som jag ska ha på tisdag till veckan med Bygdegårdsföreningar i kommunen. Han också kolla lite vilketn post som kommit in medan jag var sjuk samt planerade lite kommande inspektioner. En hel del telefonsamtal han jag med idag också.

Dessutom var jag tvungen att kopiera upp bokföringen till årsmötet samt verksamhetsberättelsen å koppiatorn var verkligen inte nådig så allt krånglade och tog längre tid än det borde ha tagit.

Efter jobbet åkte jag och storhandlade på Ica innan jag åkte hem. Direkt när jag kom hem bytte jag om och åkte ut till Golfbanan och åkte en runda i spåret. Det var lättare men jobbigare idag. Lättare då jag idag visste hur spåret gick men jobbigare då spåren var delvist igensnöade. Runt kom jag i alla fall och hundarna fick sig ju en rejäll runda även idag. Spåret är 6,4 km så då springer väl hundarna närmare en mil skulle jag tro.

När jag kom hem hade Henke fixat tacos så jag duschade och sedan åt vi. Under tiden som vi åt kokade jag en soppa inför morgondagen. Ser ut att bli lite ruggigt och kallt i morgon så då blir det gott med en varm soppa.

Somnade i soffan och vaknade inte förrän klockan 01:00 och då kunde jag såklart inte somna om igen utan låg och vred mig och vände mig hela natten.

Inga kommentarer: