tisdag, februari 10, 2009

Ååååå va skoj!!!

Dagen visade sig skulle bli en superduper dag! Den började dock som vanligt klockan 06:00, en dusch, lite frukost och sedan iväg till jobbet. Förmiddagen spenderades med att svara på diverse saneringsrapporter för förorenad mark och dessutom var Helena och Melker och hälsade på med lille Tim.

På lunchen åkte jag hem och tog med mig hundarna ut till golfbanan. Det var så fantastiskt härligt väder på lunchen. Klarblå himmel, knallgul sol, kritvit pudersnö, -12 grader och två små rödtottar som bara njöt lika mycket som deras matte. Här kommer lite bilder från lunchpromenaden.






Efter lunch blev det lite livsmedelsarbete och dessutom med en j-la huvudvärk så det fick lite trögt. Efter fikat så kom en riktigt glädjande nyhet. Om två veckor ska jag hänge med ett gäng Nordiska Tollare till Anita Norrblom på en tvådagars jaktkurs. Shit va kul det ska bli och precis det som vi behöver för att komma vidare eftersom vi fastnat lite med vissa problem som vi måste lösa upp innan vi kan komma vidare med våra mål.

När vi kommit hem efter jobbet så la jag mig en stund för att bli av med huvudvärken och sedan blev det en hamburgare till middag eftersom Henke skulle iväg på första tillfället på förarbeviskursen (båt) så det krävde en snabb middag.

När vi ätit bytte jag om och packade in skidorna i bilen och åkte ut till golfbanan där de spårat upp skidspåret igen efter helgens snöande. Dock hade jag missat att det var -22 grader (!!!) så det var väl egentlingen i kallaste laget för en skidtur men nu var jag ju där så då var det bara att åka en runda. Jag kan säga att nu vet jag vad skidåkarna menar när de pratar om aggresiv snö, jösses vad det sög fast idag men runt tog vi oss i alla fall...

Hemma blev det till att kasta sig i duschen för även om jag var svettig så var jag samtidigt frusen. Resten av kvällen spenderade vi i soffan för att ta igenom oss efter dagens alla aktiviteter och intryck.

Inga kommentarer: