måndag, februari 16, 2009

Swisch...

.... tycker jag det säger så passerar veckorna och helgerna. Hinner inte med och hinner inte återhämta mig känns det som. Denna vecka är helt otroligt fullspäckad både på jobbet och på kvällarna och till helgen åker jag ju bort igen. Helgen efter det ska jag inte göra nån ting mera än sova, slappa och gärna äta god mat!

Dagen på jobbet bestod mest av möten och planering och efter jobbet åkte jag skidor med hundarna ute på golfbanan. Var himla fint före idag så det gick riktigt lätt. Hann dessutom ut innan det blivit allt för mörkt vilket kändes skönt.

När jag kom hem slappade jag då jag var ensam när Henke var iväg och planerade ett möte han ska ha senare i veckan. Hundarna var rätt trötta efter turen på golfbananvilket alltid gör att man känner sig tillfredsställd.

Tittade på Mannen som talar med hundar vilket jag tycker blir bättre och bättre... Snappar alltid upp lite smått och gott som jag skulle kunna ha användning för på mina egna hundar. Gäller bara att ha orka att ta tag i saker och ting.

Inga kommentarer: