fredag, februari 13, 2009

Lunchpromenad och skidtur

Dagen präglades som vanligt av jobb men det var inget särskilt som hände så vi tar fritiden istället.

Det vackra och kalla vädret bestod även idag så på lunchen åkte jag ut på golfbanan med kameran igen. Bilder kommer senare.

Hundarna var ovanligt springiga idag och gjorde hur många tokryck som helst. Det värsta var när vi skulle passera vägen. Som vanligt kallar jag in dem så det får gå fot över vägen och idag var inget undantag. Kallade in dem, de gick fot och vips sa det så stack Humla iväg längst vägen med Neo tätt i haserna. Inte kom de när jag ropade till heller. Som tur var kom ingen bil men vaad fick de för ryck??? Jag misstänker att vi missade nått rådjur precis men jag vet inte. De vände rätt omedelbart och sprang väl kanske iväg ca 70-80 meter, nosade lite i snödrivan och kom sedan tillbaka till mig.

Efter jobbet åkte vi och köpte lite lister som vi ska spika up som ett fönderfoder runt ena fönstret i köket för att täcka kakelavslutet. Väl hemma blev det middag och sedan. när Henke satte igång att silikona hörnen så bytte jag om och åkte till golfbanan för andra gången idag. Denna gång blev det skidåkning i kylan, -20 grader stod det på termometern. Idag använde jag mina nya skidor istället för de vallningsfria och vilken skillnad det var. Nu kunde jag ju stå och staka vissa streckor, det glidet har jag INTE haft med de vallningsfria. Vet inte om det var nått ute i mörkret men hundarna var lite Spokie idag. Att Humla kan vara det ibland och skälla på stenar och annat som lämnar konstiga skuggor det vet jag men Neo brukar definitivt aldrig köra det men idag komma han flyende vid 2 tillfällen. Ibland kanske det är bra att det är mörkt och man inte vet vad som rört sig över markerna...

Väl hemma igen städade jag bort lite från renoveringen. Inte för att det är klart än men det kommer inte att bli det förrän nästa vecka så jag orkade inte ha stökigt längre nu. Listerna, elen och fönsterfodret återstår innan vi kan njuta till fullo av köket. Nu är det rätt mörkt för all bänkbelysning saknas så det är det som känns mest akut men även listen skulle ju vara skön att få på plats. Fönsterfodret är det lite mickel med eftersom vi måste fräsa ut lite då listen komer att gå över kaklet på vissa ställen så vi får väl se när det blir klart . Skulle vara skönt att kunna såga till det så att jag kan måla det i alla fall före helgen.

Inga kommentarer: