torsdag, februari 19, 2009

Som en iller...

Har jag kännt mig idag. På förmiddagen förberedde jag det sista i Powerpoint-presentationen inför föredraget på eftermiddagen. Kopierade upp åhörarkopior och såklart svarade i telefon som ringde i ett idag.

Efter lunchen började mötet med Kemilärarna i Hudiksvall och Nordanstigs kommuner. De fick verkligen mycket att göra!!! Vi pratade om kemikalier, förvaring, utbyte och farligt avfall. Arbetsmiljöverket var på plats och pratade om alla planer, rutiner och skyddsutrustning som ska finnas på skolorna i anslutning till kemisalarna. Räddningstjänsten var också på plats och pratade om förvaring och regler kring hantering av brandfarliga varor. Det blev en lång dag, jobbade för ovanlighetens skull till klockan 17 idag.

Full fart till Bygg och trä och sedan vidare till till coop för att inhandla lite fika. Full fart hem och full fart med matlagning och att hinna äta det. Vips var klockan 18:00 och de som kunde vara med på SSRK-mötet började trilla in. Som tur var var det flera som var sena idag vilket inte gjorde nått för min del.

Mötet började nästan en timma senare än det var tänkt och mitt i vårt möte höll samtidigt Henke och Lasse att såga till lister och borra lite hål här och där... Vilken röra!!!

Mötet drog i alla fall ut på tiden så de åkte inte förrän klockan 21:30 å eftersom hundarna bara gått en kort promenad efter maten så tog jag ut dem på ytterligare en promenad. Kom då på att jag ju tinat lite vilt ute i boden så efter promenaden testade jag Humla lite på några dirrigeringar. Idag fungerade alla viltslagen klockrent. Kråkan, kaninen och anden kom in snabbt och fint med bra upptag utan minsta tvekan. I morgon ska jag testa lite mera avanserade övningar och sen får viltet åka in i frysen igen för på fredag åker jag ju ner till Anita Norrblom för en härlig helg med hundträning och tollarsnack!

Inga kommentarer: