tisdag, februari 24, 2009

Full fart

Känner fortfarande att jag inte återhämtat mig från helgen utan lever liksom i ett rus. Är inte jättetrött längre men allmänt splittrad i tankarna. Idag var det dags att åka ner till Gävle för att vara med på en träff angående vårt sammarbetsprojekt med socialstyrelsen om smitta och hygien på förskolor. Träffen höll på fram till klockan 12 så ajg och Ulrica smet iväg lite tidigare för att hinna med 12-tåget. Jag var ju tvungen att åka hem till hundarna eftersom Henke är bortres.

Sen lunch blev det och således en kort arbetseftermiddag. Efter jobbet svängde jag förbi Ica och handlade lite innan jag åkte hem. Snabbade mig att byta om och åkte sedan ut på golfbanan och åkte en 7 km runda på längdskidor.

Duschade direkt när jag kom hem och körde igång en maskin tvätt och betalade sedan månadens räkningar innan jag värmde på lite mat. Spagetti och Köttförssås blev det idag. Senare på kvällen unnade jag mig en semla också så här på Fettisdagen.

Behöver jag säga att jag måste ha somnat före klockan 21 idag men vaknade till vid 22:30 och gick upp till sängen och somnade omedelbart om igen.

Inga kommentarer: