söndag, mars 08, 2009

Sovmorgon

Idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon, steg inte upp förrän klockan var närmare 10. Åt frukost, kollade lite dator och rensade upp lite här hemma innan vi klädde på oss och tog med hundarna ut. Klockan hade nog hunnit bli närmare 12. Vi gick genom lillskogen för att hämta bilens hos I&G. Hundarna rastade sig, busade och så tog de sig en smakbit av rådjuret igen även om det inte är mycket kvar nu. Skelettet, klövarna å så huvudet minus ett öra som Neo slet av och åt upp. Humla hittade en pälsbit med lite kött på som hon smaskade på tills jag sa till hemme. Fräsch hundar man har...

Hos I&G fick vi grillad korv då de precis skulle käka lunch. Vi blev kvar nån timma så när vi kom hem var det bara att dusch och göra sig klar för att åka till Harmånger för att fira Jonas som fyllt 33 i veckan. Tårta, fika och omplåstring då lilla Klara ramlat och slagit huvudet och fått ett långt jack i huvudet.

Vi kom hem vid 19-tiden och då blev det en promenad med hundarna för min del medans Henke skottade gården då det kommit en del snö under dagen. Som om vi skulle behöva mera???

Matlagning, mat och sedan Beck var kvällens underhållning.

Inga kommentarer: